Page 42

Polisidrott nr 1 - 2014

dra platsen genom att besegra Huddinge med 8-2. I den första damsemifinalen möttes Stockholm och Västmanland. Stockholm gick upp i en 3-0 ledning och såg ut att få en lätt resa till final, men Västmanland jobbade sig in i matchen och reducerade två gånger. Till slut stod ändå Stockholm som segrare med 3-2. ‡polisidrott Semifinal två spelades mellan Värmland och Malmö. Även denna match blev en rysare. Malmö ledde ända till 11:50 in på tredje perioden, då Värmland kvitterade. Matchen gick till förlängning, sudden fem minuter. Fyra minuter in i förlängningen avgjorde Värmland, genom att göra 2-1. Den första herrsemin gick mellan Värmland och Göteborg. Till slut vann Göteborg med 4-1. Sista målet i tom kasse. Matchen var jämnare än siffrorna visar. Men det handlar om att sätta bollen i nät och inte i stolparna. Eftersom Göteborg var bättre på det så vann de. I andra semin möttes Malmö och Stockholm. Matchen var mycket jämn. Efter att Stockholm tagit ledning med 2-0, vände Malmö till 3-2. Kvittering men därpå ny Malmöledning med 3,5 minuter kvar. Stockholm gav sig inte och lyckades kvittera igen två minuter från full tid. Matchen till sudden. Där avgjorde Stockholm efter 1,38. Seger med 5-4 och Stockholm klart för final. På damsidan möttes Västmanland och Malmö i match om tredjepris. Malmö vann en komfortabel seger med 6-0. På herrsidan möttes Värmland och Malmö. Efter en jämn första period, rann siffrorna iväg och ett mer motiverat Malmö vann med 9-3. Kan det vara så att man som långväga gäst har en större motivation…!? Överraskningslaget Värmland mot Stockholm i damfinalen. En välspelad och rafflande match, där Värmland tog ledningen, men Stockholm kvitterade i första periodens slutsekunder. Stärkta av den sena kvitteringen gick