Page 19

Polisidrott nr 4 - 2014

SROLVLGURWW‡17 Fenomenet Våge Strålin (31) vid en skjutstation. marginal på 49 sekunder till Mikael på andra plats. Staffan Palm svarade för klassens bästa skytte, med ett tillägg på 1,5 minut. Staffan erövrade därmed bronsmedaljen. Jakob Leo och Fredrik Yxhammar från Karlstad blev fyra och femma. ).$)6)$5%,,4 ))..$)6)$5%,,4 1. Lovisa Söderström, Karlstad 4 2. Lina Johansson, Stockholm 1 3. Catrin Levander, Stockholm 1 (( ( 1. Joakim Jansson, Sydnärke 2. Johan Siggesson, Karlstad 1 3. Marcus Bryngelsson, Karlstad 3 ( 1. Patrik Nyman, Falun 2. Mikael Sjöstedt, Stockholm 1 3. Staffan Palm, Karlstad 1 ( 1. Våge Strålin, Arvika 2. Stefan Söderberg, Karlstad 4 Våge Strålin, Arvika med åtskilliga guldmedaljer hemma i skrivbordslådan kom till start med fina resultat från SPM i pistolskytte i bakfickan. Han startade denna dag i H50 och det visade sig att han hade bevarat sommarens fina skjutresultat. ( ( 1. Kent Borlid, Gävle 2. Bengt Eriksson, Stockholm 2 3. Wolger Runsten, Stockholm 2 ,!' ( ( 1. Karlstad 1 2. Karlstad 4 3. Kristinehamn 1 ( 1. Stockholm Våge genomförde tävlingen utan några tillägg i skyttet. Han var som vanligt nöjd med skyttet, men tyckte att löpningen gick trögt. Våge är ett fenomen i sig och med dagens resultat var han endast en sekund efter segraren i H21 (Joakim Jansson). Tvåa i klassen blev Stefan Söderberg, Karlstad. )(KOMFYRA rutinerade polisidrottare till start. Förra årets H65-mästare Kent Borlid, Gävle kom vältränad till start i årets mästerskap. Han hade bästa löptiden i klassen och ett bra skytte gav honom ett tillägg på 30 sekunder. Kent tog därmed en klar seger i klassen. Stockholmspolisens Bengt Eriksson, Wolger Runsten och Rogert Hägg kom på platserna efter Kent. Kent var nöjd med löpningen och skyttet. Han tyckte att det var trevligt att få komma till Karlstad och träffa alla goda idrottsvänner. Kent uppskattar att det finns arrangörer i landet, som ser till att polisidrotten lever vidare. )LAGTËVLINGEN tog Karlstad 1 (Siggesson, Palm och Leo) en överlägsen seger med en sluttid som var 20 minuter bättre än nästa lag. Karlstad 4 (Söderström, Bood och Söderberg) på andra plats och PLACERINGAR D21 30-s'/,&s+UNGSBACKASEPTEMBER 'ÚTEBORGS0OLISMËNS)DROTTSFÚRENING , ! ' ( ( ((